Talep Formu

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için formumuzu doldurabilirsiniz.

Misyonumuz

Ülkemiz başta olmak üzere Dünya’nın her köşesindeki tüketicilerimize güvenle tüketebileceği, Her damak tadının lezzetini takdir edeceği, gönül rahatlığı ile paylaşacağı doğal, sağlıklı ve lezzetli ürünleri tüketicilerimiz beğenisine son üretim teknolojisi ve tüm doğallığı bir araya getirerek sunmaktır.

Takım Oyunu

Yapılan bütün çalışmalar ve gerçekleşen bütün başarılar takım oyunu sonucudur.Firmamızda «Ben» yoktur, sadece «biz» vardır. Kişisel başarı değil, takım oyununa şahsi katkı vardır.

Saha Disiplini

Ürettiğimiz ürüne etki eden her türlü sürecin gerçekleştiği yer, iş sahasıdır. Bütün bu sahada, disiplinli hareket etmek ve profesyonel davranmak müşteri memnuniyeti için en önemli unsurdur.

Vicdani Onay

Çalışmalarımız boyunca alacağımız her kararda, atacağımız her adımda; yetkili tepkilerini, firmamızın karlılığını veya başarısızlık olasılığımızı değil; vicdani onayımızı sorgulamalıyız. Vicdanımızda onaylanmayan her adıma dur diyebilmeyi ve vicdanımızın gerek gördüğü kararı almakta hiçbir zaman şüphe duymamalıyız..

GÜRÜN BAŞAK BULGURLARI Sivas'ın Gürün ilçesinde üretim merkezi bulunan ve bölgenin önde gelen bulgur üreticisi olmayı başarmıştır. Firmamız temellerini 2000 yılında Adem Ö ZTÜRK tarafından atılıp 2001 yılında üretime başlamıştır.Kurulduğunda 1000 metrekare kapalı, 5000 metrekare açık alana sahip iken şuan toplamda 40,000 metre kare üzerine kurulu modern bir tesis olmayı başarmıştır.

Mevcut tesisimizde açık kurutma sahalarının yanı sıra  tüm “CE” standartlarını sağlamış krom kapalı devre kurutma sistemi  ve makine parkı bulunmaktadır. Üretim aşaması tüm teknolojik imkanları kullanarak plc kontrollü makinalar ve optik okuyuculu renk ayırma makinaları  kullanılarak el değmeden paketlenip müşterilerimize sunulmaktadır.

DEVAMINI OKU