Kurumsal Bilgiler

Kurumsal

GÜRÜN BAŞAK BULGURLARI üretim merkezi Sivas Gürün’de bulunan bölgenin önde gelen bulgur üreticisidir. Şirketimiz temelleri 2000 yılında Adem ÖZTÜRK tarafından günlük 4 ton bulgur üretim kapasitesi, 1.000 m2 kapalı ve 5.000 m2 açık üretim alanı ile atılmıştır.Zaman içerisinde yapılan yeni yatırımlar ve kapasite artımları ile GÜRÜN BAŞAK BULGURLARI bugün 10.000 m2 kapalı ve 20.000 m2 açık toplam 30.000m2 üretim alanı 50 Ton/Gün üretim kapasitesi ve üretim teknolojisiyle sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi , siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.

Firmamız bulgur üretimi dışında 2008 yılında 12 Ton/Saat kapasiteli karma yem üretim tesisi kurarak GÜRBAŞ YEM ve GÜRÜN YEM markaları ile bulunduğu bölgenin kısa sürede önde gelen yem tedarikçisi olmuştur.Ayrıca 2009 yılında kurduğu Un Üretim tesisi ile entegre bir tesis olmayı başarmıştır.

2006 yılında kapalı devre kurutma sistemine geçen tesisimiz 2009 yılında Bulgur ve Karma Yem Sektöründe ISO9001 ve ISO22000 belgelerini almıştır. İşimize ve kaliteye verdiğimiz önemin göstergesi olarak sahip olduğumuz ISO9001:2000 Kalite Yönetim Belgemizin ve yöremizin seçkin buğdayı olan Zerun buğdayı çifçimizin ekiminden başlayarak tüketiciye sunana kadar bizzat takibini yapmasını gösterebiliriz. Müşterilerimize en kaliteli ürünleri, standart ambalajlarımızda, istenilen zamanda, eksiksiz, kusursuz ve sağlam olarak teslim etmekte; ürünümüzün tüketici tarafından tüketilene kadar sahibi olup, kendimize güvenmekteyiz.

Bulgurun Faydaları

Basak Bulgurun faydalarını görmek için tıklayın

Neden Başak Bulgur ?

Neden Başak Bulguru seçmelisiniz ? öğrenmek için tıklayın

Markalarımız

Başak Bulgur ve diğer markalarımızı görmek için buraya tıklayınız.



Copyright 2013 GÜRÜN BAŞAK BULGURLARI. Her hakkı saklıdır.