Neden Başak Bulgur ?




Firmamız bulgurdaki farklılığını bulunduğu bölgedeki verimli topraklarda yetişen kaliteli buğdayından ve üretimde gösterdiği özene,kullandığı yüksek teknolojiye , hiçbir katkı maddesi kullanmadan ve el değmeden yaptığı üretime borçludur. 
Üretimde gıda güvenliğine , kaliteye ve sağlığa uygunluğa büyük önem verilmekle beraber ana hammaddemiz olan zerun ( Gürün Yöresi Buğday Cinsi ) buğdayın seçiminde ise büyük titizlik göstermektedir.
Kalite kontrolü sırasında , standartlarımıza uymadığı saptanan buğdaylar kesinlikle üretimde kullanılmayarak reddedilmektedir. Firmamız kalite anlayışı konusunda ki titizliğini buğdayı üreten çiftçiye de yansıtmakta,çiftçileri kaliteli buğday üretimi konusunda sürekli desteklemekte ve bilinçlendirmekte , kaliteli buğdaya teşvik için yüksek fiyatlar vermektedir.

 Ayrıca sağlığa uygun bir ortamda ve her kademesi kontrol altında gerçekleştirilen üretimde hiçbir katkı maddesi ve renklendirici kullanılmamaktadır. 
Bu durum bulgurun kendi rengini korumasını ve doğal kalmasını sağlamaktadır. Yüksek rakımda yetişen kaliteli buğday yıkandıktan sonraki süreçte el değmeden işlenmektedir.Sadece su ve buğdaydan oluşması BAŞAK BULGUR’un doğal ve lezzetli olmasının en büyük kanıtıdır.

Bulgurun Faydaları

Basak Bulgurun faydalarını görmek için tıklayın

Neden Başak Bulgur ?

Neden Başak Bulguru seçmelisiniz ? öğrenmek için tıklayın

Markalarımız

Başak Bulgur ve diğer markalarımızı görmek için buraya tıklayınız.



Copyright 2013 GÜRÜN BAŞAK BULGURLARI. Her hakkı saklıdır.