Aşurelik Buğday 1 Kg.
Aşurelik buğday yumuşak türdeki buğdaylardan üretilmektedir. Yaygın olarak aşurede ve ülkemizin belli bölgelerinde yapılan keşkek yemeğinde kullanılan aşurelik buğday; buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ile üretilir.
Menşei: Türkiye
Ürünün Kullanılabileceği Yemek Türleri
*Çorbalar
*Salatalar
Gramaj |
Koli İçi Adet |
Paletteki Koli |
1000 g |
12 |
83 |
5kg |
Çuvallı Ürün |
300 |
10kg |
Çuvallı Ürün |
185 |
25 kg |
Çuvallı Ürün |
40 |
Belirtilen besin değerleri 100g Kuru madde üzerinden verilmiştir.
Besin Öğeleri |
Değerler |
Kalori |
313 |
Yağ |
2,0 g |
Karbonhidrat |
61.0 g |
Şeker |
2,1 g |
Lif |
6,8 g |
Protein |
11.7 g |
Tuz |
0.01 g |
Ürün Kullanma Talimatı
Ürünümüzü pişirmeden önce 12 saat boyunca ıslatınız.