Pilavlık Bulgur 2 Kg.
Bulgurun en çok tanınan ve en çok tüketilen çeşididir. Pilavlık bulgur boyutu, Türk standartlarına göre 2,5 – 3,5 mm civarındadır.Gürün Başak Bulgur Köy Tipi bulgur çeşitlerinden orta kırım olarak tabir edilen boyutudur.
Menşei: Türkiye
Ürünün Kullanılabileceği Yemek Türleri
*Çorbalar
*Etli Yemekler
*Dolma ve Sarmalar
* Sebze Yemekleri
*Pilavlar
*Tatlılar
|
Ürünün Sunulduğu Ambalaj Çeşitleri |
|||
|
Gramaj |
Koli İçi Adet |
Paletteki Koli |
Raf Ömrü |
|
1000 g |
12 |
83 |
2 yıl |
|
2000 g |
6 |
83 |
2 yıl |
|
5 kg |
Çuvallı Ürün |
300 |
2 yıl |
|
10 kg |
Çuvallı Ürün |
185 |
2 yıl |
|
25 kg |
Çuvallı Ürün |
40 |
2 yıl |
Belirtilen besin değerleri 100 g Pilavlık Bulgur Besin öğeleri hesaplanarak verilmiştir.
|
Besin Öğeleri |
Değerler |
|
Kalori |
11 g |
|
Yağ |
1.7 g |
|
Karbonhidrat |
69,4 g |
|
Şeker |
2.78 g |
|
Lif |
5,4 g |
|
Protein |
11 g |
|
Tuz |
0,06 g |
Ürün Kullanma Talimatı
Ürünümüzü kullanmadan önce ıslatmayınız veya yıkamayınız. Pişirme esnasında ölçek olarak 1 su bardağı bulgura, 2 su bardağı kaynar su kullanınız.