Talep Formu

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için formumuzu doldurabilirsiniz.

Aşurelik buğday yumuşak türdeki buğdaylardan üretilmektedir. Yaygın olarak aşurede ve ülkemizin belli bölgelerinde yapılan keşkek yemeğinde kullanılan aşurelik buğday; buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ile üretilir.

 

Menşei: Türkiye

 

Ürünün Kullanılabileceği Yemek Türleri

*Çorbalar

*Salatalar


 

Gramaj

Koli İçi Adet

Paletteki Koli

1000 g

12

83

5kg

Çuvallı Ürün

300

10kg

Çuvallı Ürün

185

25 kg

Çuvallı Ürün

40

 


Belirtilen besin değerleri 100g Kuru madde üzerinden verilmiştir.

 

Besin Öğeleri

Değerler

Kalori

313

Yağ

2,0 g

Karbonhidrat

61.0 g

Şeker

2,1 g

Lif

6,8 g

Protein

11.7 g

Tuz

0.01 g

 

 

Ürün Kullanma Talimatı

Ürünümüzü pişirmeden önce 12 saat boyunca ıslatınız.